Welkom op de website van MCC Biest-Houtakker


Vlaggers gezocht voor MON 31 maart

Dringende oproep aan alle leden en vrijwilligers: Vlaggers gezocht voor a.s. ZondagOm de wedstrijd van zondag door te kunnen laten gaan hebben wij nog ca. 10 vrijwilligers nodig die kunnen helpen met vlaggen en andere werkzaamheden. Op deze dag zullen wij jullie voorzien van eten en drinken en krijgen jullie een vergoeding van €25 per persoon per dag.Mocht je alleen ‘s morgens of ‘s middags kunnen, meld je dan ook graag aan! Aanmelden kan als reactie op dit bericht, per email (info@mccbiesthoutakker.nl) of telefonisch bij Kevin van den Oetelaar: 06-33857848Alvast bedankt voor jullie hulp!

Lees meer »

Vlaggers gezocht voor MON wedstrijd 31 maart

Zondag 31 maart wordt in Biest-Houtakker een wedstrijd verreden voor het Nederlands Kampioenschap onder auspicien van de MON. Hiervoor zoeken we nog vlaggers! Kom jij ons helpen? We stellen een vergoeding beschikbaar van €25 per persoon.

Lees meer »

Nieuwe layout circuit 2019

Het is nog 'maar' een plattegrond, maar wij zijn al enthousiast en kunnen niet wachten om het nieuwe circuit te openen! 27 januari (mits de omstandigheden het toe laten) is het dan zo ver!

Lees meer »

Baanbeheerders worden beloond!

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar nieuwe baanbeheerders. Een taak die makkelijk te combineren is met trainen op ons circuit! Tijdens vrije trainingen ben je ca. 5x per jaar het aanspreekpunt voor alle crossers, je controleert het lidmaatschap en laat de niet-leden betalen om te trainen op ons circuit. Als beloning krijg je een gratis lidmaatschap en mag je gratis deelnemen aan onze clubwedstrijden! Voor meer informatie of aanmelden: laat een bericht achter, stuur een mailtje naar info@mccbiesthoutakker.nl of stuur ons een bericht op Facebook.

Lees meer »

Pinkstercross zondag 20 mei

Wedstrijd meetellend voor het Clubkampioenschap 2018. Deze wedstrijd zal worden verreden aan het permanente circuit aan de Reyweg in Biest-Houtakker. Voor deelname is een KNMV licentie verplicht. LET OP: deze kan sinds 2016 alleen nog maar via de website van de KNMV aangevraagd worden.

Lees meer »

Trainen: voorinschrijven verplicht via Motoinside.app


Openingstijden Wilhelminacircuit:

November - Maart: zaterdag van 12:00 tot 15:55 en zondag van 12:00 tot 16:00

April - Oktober: woensdag van 16:00 tot 18:55 en zondag van 12:00 tot 17:00

Laatste nieuws