Circuit:

Het crossterrein van MCC Biest-Houtakker, gelegen aan het Wilhelmina kanaal in Biest-Houtakker, beschikt over een technische zandbaan (het Wilhelminacircuit) en een mooie overzichtelijke jeugdbaan voor de 50cc en beginnende 65cc rijders.

Het Wilhelminacircuit is een licht-harde zandbaan met een lengte van 1200 meter. Het circuit beschikt over 6 springschansen en 3 tafelbergen.

Daarnaast beschikt MCC Biest-Houtakker over een mooie jeugdbaan. Dit circuit heeft een lengte van ongeveer 600 meter en is voorzien van 2 springschansen. Ook de ligging op het crossterrein maakt de jeugdbaan bijzonder in Brabant. Vanaf het rennerspark is de gehele jeugdbaan te overzien.

 

Openingstijden: 
Wintertijd: zaterdag van 12:00 tot 15:55 en zondag van 12:00 tot 16:00
Zomertijd: woensdag van 16:00 tot 18:55 en zondag van 12:00 tot 17:00

 

Route/adres:
Het crossterrein van MCC Biest-Houtakker is makkelijk te bereiken vanaf de A58. Neem afrit 9 (Moergestel) en houd Biest-houtakker aan. Neem de eerste straat rechts (Heuvelstraat) en daarna de 4e straat rechts (De Reyweg). Het terrein ligt na een paar honderd meter aan de linkerkant. 

Adres circuit:
De Reyweg (zonder nummer)
5084 Biest-Houtakker

Dichtstbijzijnd adres voor navigatie (kruising Heuvelstraat/Biestsestraat - De Reyweg):
Biestsestraat 121
5084 HT Biest-houtakker

Overige informatie:
Leden van MCC Biest-Houtakker en MCT de Dreef kunnen tijdens openingstijden gratis trainen op het crossterrein van MCC Biest-Houtakker. Maar ook niet-leden zijn van harte welkom op ons circuit.

Dagkaart niet-lid (solo): 10 euro per rijder
Dagkaart niet-lid (quad/zijspan): 15 euro per rijder/duo

Toegang voor toeschouwers is tijdens trainingen en reguliere wedstrijden gratis.

Alle rijders (zowel op de jeugdbaan als op het Wilhelminacircuit) dienen in het bezit te zijn van een KNMV licentie/startbewijs of een MON licentie/startbewijs.


Tijdens reguliere clubwedstrijden kunt u enkel met een KNMV licentie/startbewijs deelnemen. 

 

Let op: sinds 2016 is een KNMV licentie enkel nog aan te vragen via mijn.knmv.nl