Circuit:

Het crossterrein van MCC Biest-Houtakker, gelegen aan het Wilhelmina kanaal in Biest-Houtakker, beschikt over een technische zandbaan (het Wilhelminacircuit) en een mooie overzichtelijke jeugdbaan voor de 50cc en beginnende 65cc rijders.

Het Wilhelminacircuit is een licht-harde zandbaan met een lengte van 1200 meter. Het circuit beschikt over 7 springschansen en 2 tafelbergen.

Daarnaast beschikt MCC Biest-Houtakker over een mooie jeugdbaan. Dit circuit heeft een lengte van ongeveer 600 meter en is voorzien van 2 springschansen. Ook de ligging op het crossterrein maakt de jeugdbaan bijzonder in Brabant. Vanaf het rennerspark is de gehele jeugdbaan te overzien.

 

Openingstijden: 
Wintertijd: zaterdag van 12:00 tot 15:55 en zondag van 12:00 tot 16:00
Zomertijd: woensdag van 16:00 tot 18:55 en zondag van 12:00 tot 17:00

 

Route/adres:
Het crossterrein van MCC Biest-Houtakker is makkelijk te bereiken vanaf de A58. Neem afrit 9 (Moergestel) en houd Biest-houtakker aan. Neem de eerste straat rechts (Heuvelstraat) en daarna de 4e straat rechts (De Reyweg). Het terrein ligt na een paar honderd meter aan de linkerkant. 

Adres circuit:
De Reyweg (zonder nummer)
5084 Biest-Houtakker

Dichtstbijzijnd adres voor navigatie (kruising Heuvelstraat/Biestsestraat - De Reyweg):
Biestsestraat 121
5084 HT Biest-houtakker

Overige informatie:
Toegang voor toeschouwers is tijdens trainingen en clubwedstrijden gratis.

Alle rijders (zowel op de jeugdbaan als op het Wilhelminacircuit) dienen in het bezit te zijn van een KNMV licentie/startbewijs of een MON licentie/startbewijs.


Tijdens reguliere clubwedstrijden kunt u enkel met een KNMV licentie/startbewijs deelnemen. 

 

Let op: sinds 2016 is een KNMV licentie enkel nog aan te vragen via mijn.knmv.nl