Welkom op de website van MCC Biest-Houtakker


Vraag hier je lidmaatschap voor 2021 aan!


Trainen: voorinschrijven verplicht via Motoinside.app, klik hier


Openingstijden Wilhelminacircuit:

November - Maart: zaterdag van 12:00 tot 15:55 en zondag van 12:00 tot 16:00

April - Oktober: woensdag van 16:00 tot 18:55 en zondag van 12:00 tot 17:00

Laatste nieuws

 

A.s. zondag Open Clubewedstrijd (foto's)

De 1e wedstrijd meetellend voor het Clubkampioenschap 2017. Deze wedstrijd zal worden verreden aan het permanente circuit aan de Reyweg in Biest-Houtakker. Voor deelname is een KNMV licentie verplicht. LET OP: deze kan sinds 2016 alleen nog maar via de website van de KNMV aangevraagd worden.

Lees meer »

Wordt sponsor van MCC Biest-Houtakker

Afgelopen seizoen is het circuit volledig aangepast naar de laatste eisen van de KNMV en MON. Één van de aanpassingen was het plaatsen van het hekwerk rondom het circuit. Graag willen we deze hekken nu voorzien van reclameborden van bedrijven.

Lees meer »

NIEUW: Midden Brabant Cup

Motorcrossverenigingen MCCA Crossbos (Alphen) en MCC Biest-Houtakker gaan de krachten bundelen in 2017. Samen zullen zij een open kampioenschap gaan organiseren van 4 wedstrijden. Door de open insteek is deelname mogelijk voor alle crossers met een KNMV licentie. Daarnaast maakt iedereen die alle 4 de wedstrijden deel neemt kans op de titel!

Lees meer »

Werkzaamheden circuit

De komende weken zal er elke zaterdag gewerkt worden aan het circuit als voorbereiding op de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Lees meer »

Nieuwjaarsnieuws

Allereerst namens het bestuur van MCC Biest-Houtakker de beste wensen voor 2017! Lees meer voor de laatste informatie over het aankomende seizoen.

Lees meer »