Voorinschrijving Midden Brabant Cup 2018 geopend

Gepubliceerd op 29 januari 2018 om 18:48

Na een succesvol 1e seizoen zetten motorcrossverenigingen MCCA Crossbos (Alphen) en MCC Biest-Houtakker de Midden Brabant Cup voort in 2018. Samen zullen zij een open kampioenschap gaan organiseren van 4 wedstrijden.

Door de open insteek is deelname mogelijk voor alle crossers met een KNMV licentie. Daarnaast maakt iedereen die alle 4 de wedstrijden deel neemt kans op de titel!

Voor leden van MCCA Crossbos en MCC Biest-Houtakker zijn deze wedstrijden ook interessant, aangezien deze 4 wedstrijden ook mee tellen voor het clubkampioenschap van deze clubs.

Er kan worden ingeschreven in de klasses 50cc, 65cc en 85cc (kleine en grote wielen), MX Open (liefhebbers v.a. 13 jaar), Veteranen (40+) en Startbewijshouders.

Kalender:
18 februari: circuit MCCA Crossbos
6 mei: circuit MCC Biest-Houtakker
10 juni: circuit MCC Biest-Houtakker
30 september: circuit MCCA Crossbos

De kampioenen zullen tijdens de laatste wedstrijd (30 september) worden gehuldigd in Alphen. Voorinschrijven is mogelijk via de tickets in dit evenement.

 

Klik hier voor de voorinschrijving. 

Reactie plaatsen

Reacties

Johan Potters
6 jaar geleden

leuk kampioenschap, toppie!!!

Devon Rijkers
6 jaar geleden

Hallo
Mijn zoon wil graag meerijden met de midden Brabant cup!?is dat een open inschrijving of moet je van te voren ingeschreven staan??hoor graag van jullie
Alvast bedankt

Bestuur
6 jaar geleden

Het is een open inschrijving. Tot zondag.